شرکت جهانرو | JAHANRO
شرکت صنعتی تولیدی جهانرو
در سال 1368 بود که به آقای رجبعلی بناء پيشنهاد خريد کارخانه جهانرو که نماينده انحصاری موتورسيکلت کاواساکی در ايران است، داده شد و توسط ایشان خريداری شد. در واقع ، از اين به بعد آقای بنا از توليدکننده قطعات موتورسيکلت به توليدکننده موتورسيکلت در ايران تبديل میشود. آن زمان کارخانه غيرفعال بود و تنها يک موتورسيکلت 100 سی سی قديمی در آن توليد میشد و خط توليدش بسيار قديمی بود. ایشان برای به روز کردن کارخانه به ژاپن میرود و دو مدل موتورسيکلت جديد را به ايران میآورد و بر همه مراحل فنی توليد به صورت مستقيم نظارت میکند.
آقای بنا همچنين در فکر ايجاد يک سيستم نو و تازه براي فروش موتورسيکلت در ايران بود به همين دليل براي نخستين بار در ايران پيشفروش موتورسيکلت را آغاز میکند. در اين دوران ، برای اينکه بتواند اسناد موتورها را هرچه سريعتر به مشتريان خود تحويل دهد، سيستم اداری مرسوم را به رایانه های تبديل و اسناد موتورها را در 15 دقيقه براي مشتری حاضر میکند.
طي سالهای 1380 و 1381 ، بر اساس تصميم دولت وقت مبنی بر ساخت انجين موتور ، آقای بنا 5 ميليارد تومان برای قالبسازی و خط توليد انجين موتورسيکلت کاواساکی سرمايه گذاری میکند. اين کار را با کيفيت عالی انجام میدهد اما کمی بعد اعلام میشود که توليد انجين دوزمانه ممنوع است و اين 5 ميليارد تومان به باد میرود.
او به خاطر علاقه اش به توليد به سمت حوزه های ديگر میرود و در سال 1386 توليد ظروف IML را آغاز میکند تا همه تخم مرغهايش را در سبد توليد موتورسيکلت نريخته باشد و بتواند روی حوزه های ديگر هم حساب باز کند. اين توليد در ابتدا شراکتی است و بعد به صورت مستقل و با نام (بنا پليمر) ادامه میيابد.
در ادامه فعاليتها و با توجه به نيازهای بازار ايران ، در دهه 70 توليد موتورسيکلتهای 125GTO و 100AXM کاواساکی را در ايران آغاز کرديم که با استقبال بسيار خوبی در بازار ايران مواجه شد. پس از آن برای گسترش سبد محصولاتش ، شرکت تصميم به همکاری با شرکای جديد گرفت. هرچند اين بار هم شرکايی را انتخاب کرديم که در رابطه با کاواساکی باشند. به عنوان نمونه در آن مقطع با مودناس مالزی برای توليد موتورسيکلت در ايران همکاری کرديم.
شرکت جهانرو با هدف توسعه استفاده از انرژیهای پاک و فنآوریهای دوستدار محيط زيست در سال 1393با سرمايه گذاری در اين زمينه و همکاری با پژوهشکده شهيد رضايی دانشگاه شريف، به عنوان با سابقه ترين مرکز تحقيقاتی در زمينه وسايل نقليه الکتريکی در ايران ، فعاليت خود را در زمينه موتورسيکلت برقی آغاز کرده است.
شرکت جهانرو پس از معرفی و بازارسازی برای بسياری از برندهای معتبر موتورسيکلت از کشورهای هندوستان، مالزی و برندهای معتبر تحت ليسانس آلمان و توليد چين؛ در حال حاضرضمن مشارکت با شرکت معتبر MOTO CF در حال توليد بروزترين مدلهای توليدی اين شرکت در رده 150 و 250 سی سی و چهارچرخ های ATV ، UTV و موتورسيکلت های ويژه با کاربری های مختلف میباشد و افتخار دارد مانند گذشته ، همواره پيشگام خدمات رسانی و عرضه توليدات مطلوب به مشتريان گرامی خود باشد.
کتاب کارآفرینی به شیوه حسن رجبعلی بنا |
فروش ترجمه کتاب کارآفرینی به شیوه حسن رجبعلی بنا در سایت آمازون |
لوح تقدیر وزارت صنايع و معادن |
لوح تقدیر وزارت صنايع و معادن |
رجبعلی بناء سال 1329 در خيابان اسماعيل بزاز (ميدان قيام) تهران به دنيا آمد. سال 1337 برای تامين مخارج خانواده با عنوان کارگر ساده مشغول به کار شد وتا سال 1351 به کار تعمير و مونتاژ دوچرخه پرداخت. در همان سال به پيشنهاد يکی از دوستانش وارد صنف موتور سيکلت شد و در فروشگاه ايران به عنوان کارگر استخدام شد، 6 ماه بعد با سرمايه اندک خود مغازه ای خريداری نمود و مشغول به فروش قطعات هوندا و ياماها شد. بين سال های 1356 تا 1357 با خريد 2000 متر زمين اقدام به توليد واشر بندي موتور سيکلت نمود. ابتدا با 5 نفر شروع به کار کرد و در مراحل پيشرفت کار و توليد تعداد پرسنل به 150 نفر رسيد. يک سال بعد با سفری که به خارج از کشور داشت توانست ماشينآلات مورد نياز را شناسايی و خريداری کند و در سال 1360 ماشين NC و سپس CNC را وارد کرد. صنعت موتورسيکلت پلی شد برای ورود به عرصه صنايع غذايی و توليد ظروف IML و نيز ورود به فعاليت های فرهنگی و هنری. تهيهکنندگی فيلم سينمايی دوئل نیز از اقدامات حسن رجبعلی بناء است.